PT Gitte Lauridsen

Mangler du hjælp til at ændre dine vaner indenfor kost og træning kan jeg hjælpe dig med at bryde dine mønstre og forhindringer. Sammen kan vi kortlægge dine vaner og måske finde vaner du ikke viste du havde, men er en forhindring for at du kan nå dine mål. Når vi har fundet dine vaner dykker vi ned i hver enkelt vane og i fællesskab bryder vi dine mønstre.

Kan du nikke genkendende til en eller flere udsagn:

  • Stoppe hånden, når den HELT SELV rækker ud efter slikskålen
  • Sofaen holder mig fast så jeg ikke kan komme til træning
  • Jeg spiser med følelserne, når jeg er ked af det
  • Jeg føler mig utilpas i fitnesscenteret
  • Jeg er forvirret over hvad der er sundt og usundt
  • Jeg spiser for meget også selv om jeg er mæt

 

Priser/forløb

Enkeltsession
Til dig der har brug for at få lavet en målsætning eller få afdækket hvilke vaner og områder i dit liv der er størst mulighed for på realistisk vis at ændre. Vi vil sandsynligvis også nå at komme ind på, hvordan du skal foretage ændringerne, men de fleste vil have brug for et forløb for at opnå et resultat.

Pris kr. 695,-

3 sessioner
Et kort forløb, for dig der kun har få områder der skal ændres og har let ved at motivere sig selv. Første gang kortlægger vi motivation og finder ud af hvor og hvordan, vi skal ændre de uhensigtsmæssige vaner. Anden gang følger vi op på hvordan det er gået siden sidst og indfører evt. ændringer. Tredje gang afrunder vi og snakker om, hvad du fremadrettet skal have fokus på for at holde din nye livsstil.

Pris kr. 1.850,-

10 sessioner
Et længere forløb, hvor vi har mulighed for at gå i dybden. Når man ønsker en ny livsstil vil de fleste opdage, at der er flere end én vane der skal ændres og at de kan være ret stædige at få bugt på – og her er flere opfølgninger af stor værdi for at sikre at du når i mål samt opnår et varigt resultat.

Pris kr. 5.900,-